Bucerias, Mexiko. Destiladeras

Fredagen den 17 november 2023, 30c och sol

Det är helt otroligt att ha varit med om tre veckors ständig sol i november och dem sista två veckorna ser inte ut att bli sämre. Nu kommer lite svalare vindar på kvällarna och det är lite lättare att sova i ca 22c istället för 25-27c.

Det har varit mycket jobb i veckan varvat med poolhäng och prat med andra som nu kommit hit från olika ställen i Kanada för att övervintra på denna fantastiska plats. 

Idag åkte jag med grannarna Sandra och Jim till en strand en liten bit härifrån. Destiladeras bjöd på en magnifik strand. Sandra och jag promenerade på den medan hon berättade om sitt företagande - Robeez barnskor som växte från en liten verksamhet i källaren 1994 till att haft 500 anställda som sedan sålts till en stor affärskedja. Fantastisk historia och många entreprenörers dröm.

(null)

(null)

(null)

Lite fräscht tilltugg och en kall Corona satt fint och som vanligt erbjöd strandsäljarna allt från halsband, armband, filtar, gosedjur till en mer eller mindre valfri peng.

(null)

Fantastiskt roligt att tillbringa dagen med dem och att uppleva bilfärden i denna galna trafik. Man slumrar inte till som passagerare, den saken är klar.

Varje kväll har jag suttit på balkongen och följt solnedgången och ikväll bjöds på en som liknade glödande kol på horisonten. Jag funderar mycket på hur fortsättningen blir med resandet. Hur/när/var?

(null)

Kommentera inlägget här :